Sådan finder du den perfekte graviditets-brudekjole. De bedste råd!

Vælg en brudekjole der er specifikt designet til gravide
Køb din brudekjole et sted, der har brudekjoler, der er specifikt designet til gravide. Vi har mange brude der - til at starte med - har købt en almindelige brudekjole, der ikke er designet til at vokse i. Det resulterer desværre mange gange i, at kjolen ikke kan bruges, når den gravide brud nærmer sig brylluppet. Det er en rigtig kedelig og stressende situation at stå i. Det er derfor en god ide at købe en graviditetsbrudekjole, der er designet til alle stadier af graviditeten, så du kan passe den, uanset hvor meget du vokser.
 
Vælg en brudekjole der er smuk og behagelig
Det er også godt at gå med et brand, der både fokuserer på design og komfort. De fleste gravide brude ønsker ikke at gå på kompromis med designet, bare fordi de er gravide. De vil gerne have en smuk brudekjole, der også er rar at have på. Vælg en kjole i et smukt materiale med stretch i, så den kan forme sig efter din gravide figur og på den måde være behagelig at have på. Hos Expectations er alle vores brudekjoler designet med et skarpt fokus på æstetik og komfort. Derfor er kjolerne både virkelig smukke og superbehagelige at have på.
 
Gå efter det rigtige snit
Der er nogle designs, der fungerer rigtig godt til den gravide figur. Et af de bedste snit til gravide er, når der er en markering/syning under brystet lige over maven, da det får kjolen til at sidde til det rigtige sted på den gravide figur. Det gør, at din silhuet fremstår længere og slankere. Et smalt langt skørt, gør også noget godt for den gravide silhuet, da det også får bruden til at se lang og slank ud. For meget vidde kan omvendt få den gravide til at føle sig endnu større, end hun måske allerede føler sig. Derfor er det slanke snit en god ide til en gravid brud.
 
Kort eller lang
Skal du vælge en kort eller lang graviditets-brudekjole? Vi ser mange brude, der køber korte kjoler, hvis de skal på rådhuset. En kort brudekjole kan virke mere uformel end en lang brudekjole. Men det er også muligt at finde lange og enkle brudekjoler, der også passer fint til et rådhusbryllup. Nogle af vores brude oplever, at den gravide figur synes slankere og længere i de lange brudekjoler, derfor ender mange af vores brude også i en lang kjole – også selvom udgangspunktet var en kort kjole.
 
Prøv kjolen på, og få personlig rådgivning
Hvis det er muligt, så kan vi varmt anbefale, at du tager ud i en butik/showroom og prøver brudekjolen og mærker kjolen på, og får personlig rådgivning. Hvis det ikke er muligt, så foreslår vi, at du tager dine mål og evt. kontakter butikken telefonisk, hvis du har spørgsmål. Hos Expectations har vi en nem størrelsesguide, som hjælper dig med at finde den rigtige størrelse (se den her).
 
 
Mundbind og brudekjole
Det lyder ikke ligefrem som et smukt makkerpar, men vi slipper formentlig ikke for mundbind foreløbigt. Find et mundbind i samme nuance og materiale som din brudekjole, så mundbindet ikke står meget ud. Betragt mundbindet som en ekstra accessoires, der kan fremhæve kjolen. Hos Expectations har vi fine hvide mundbind med og uden blonder, der matcher vores brudekjoler.
 
Vær åben
Vi oplever ofte, at den gravide brud allerede har en favorit brudekjole, når hun kommer ned i vores showroom, og ofte ender den gravide brud da også med at vælge favoritkjolen. Men vi oplever også mange gange, at den gravide brud vælger en helt anden brudekjole, fordi den bare sidder helt perfekt på lige netop hende, og det kan vi på grund af vores erfaring ofte se før, den gravide brud selv, og give gode råd og tips.
 
Gør det til en hyggelig aktivitet at finde din brudekjole
Det er en stor ting at finde sin brudekjole – også når man er gravid. Vi oplever ofte, at den gravide brud kommer ned i vores showroom sammen med sine veninder og eller sin mor. Det er en rigtig hyggelig oplevelse for alle før brylluppet.  Det en god mulighed for at lave den perfekte veninde- og/eller mor/datter-date. Det er også rart for dig at få noget feedback fra dine nærmest, så du nemmere kan vælge den rigtige brudekjole.