Expectations brud: Ungdomskærester fik hinanden og en baby❤

Hvordan mødtes dig og din mand?

Vi mødtes for 13 år siden til en gymnasiefest, kun 16 og 17 år gamle. Jeg havde lige grædt over at jeg "aldrig fik en kæreste" og så stod han der:)

Fortæl os om din kjole
 Jeg havde ledt og ledt efter den rette kjole, og forgæves bestilt forskellige modeller på nettet. Til sidst fandt jeg kjolen, kun få dage før brylluppet. Det var den første jeg prøvede og den føltes helt rigtig.
 
Hvad fik jer til at vælge jeres bryllupslokation?

Vi blev gift i en lille landsbykirke i Lejre, hvor min mand er døbt. Selve festen holdt vi hjemme. Vi havde kun inviteret vores forældre og søskende og ville gerne gøre det på budget og samtidig også holde det intimt. Det endte med at være det helt rigtige for os.

 

 

Har du nogle råd til andre brude, der planlægger bryllup?

Mit bedste råd er at mærke efter hvilket bryllup man ønsker sig. Efter min mening skal det være i brudens og gommens ånd og ikke være til ære for gæsterne. Vi kunne ikke se os selv holde en stor fest med 100 mennesker og derfor gjorde vi det på vores måde. Det er jeres dag og I skal have lige den dag I ønsker som par.

Malenes brudekjole til gravid og ammende, Francesca, findes her