Expectations brud: Et møde på en pub førte til romantisk havebryllup med baby i maven

Hvordan mødte dig og din mand hinanden?

Jens og jeg mødtes i byen (en total kliché I know). Faktisk skulle ingen af os have været i byen den aften. Jens var afsted med en kammerat og jeg med en veninde. På en pub gik min veninde så ind efter et par drinks og bad mig finde et bord udenfor (det var en sommeraften). Jeg sætter mig ved et bord med et askebæger, da min veninde ryger. De borde var der ikke mange af. Jens kommer så hen til mig og spørger, om de må nuppe askebægeret, hvilket jeg jo svarer nej til, da min veninde skal bruge det. I stedet forslog jeg, at vi kunne deles om det, hvis de tog nabobordet. Inden vi så os om, sad vi alle fire ved samme bord.

 

 

Fortæl os om din brudekjole

Åh min brudekjole… den har en helt særlig plads i mit hjerte. Tænk sig, at vores lille pus lå derinde, i min mave mens vi blev gift. For mig var det vigtigt at føle mig pæn og feminin og ikke som den oppustede hval, der var gravid i 7. måned. Samtidig skulle kjolen være behagelig at have på. Vi blev gift i juni måned, og det var så varmt. Så først var jeg overbevist om, at kjolen skulle være kort, men det billede ændrede sig for mig og efter rigtig god sparring med min mor og søde Anne (fra Expectations), fandt jeg frem til Edith graviditets-brudekjole. Det var bare den helt rigtige model for mig.

 

Brudekjoler til gravide er noget af en jungle og der er ikke mange, som sælger disse i Danmark. Jeg skulle ikke have en stor skræddersyet kjole til mange tusinde kroner. Det passede slet ikke i stilen til vores uformelle havebryllup. Anne (fra Expectations) var bare så sød og hjælpsom hele vejen igennem og vigtigst af alt, så var hun ærlig. Hun forsøgte ikke at mose en kjole ned over hovedet på mig. Hun forstod, at det betød noget for mig at finde den helt rigtige brudekjole, som jeg kunne føle mig fin og godt tilpas i.

 

Hvordan besluttede I jer for stedet til jeres vielse?

Vi bor langt ude på landet og har en meget stor omgangskreds. For os var det vigtigt, at brylluppet var intimt, hyggeligt og uformelt. Derfor gik vi fra +100 gæster til et havebryllup med kun den nærmeste familie og venner. Det var helt perfekt for os 

 

Har du nogle gode råd til andre brude, der planlægger bryllup? 

Lad vær med at stå for ALT selv, når du er gravid i 7. måned Jeg var en tand for optimistisk omkring min krops fysik, men altså jeg klarede den, men jeg var også fuldstændig udkørt en uge efter. Nu har vi lige holdt en skøn barnedåb, hvor jeg kun skulle bekymre mig om tøj, hår og bordplan - det var så skønt!  Det kan virke billigere at holde et bryllup hjemme og lave alting selv, men faktisk blev det væsentlig dyrere og langt mere tidskrævende end vi havde forestillet os.

Se den smukke Edith brudekjole til gravide fra Tiffany Rose her