Historien bag Expectations

 
”Du fortjener at stråle igennem hele din graviditet”

 

Hvorfor skal skal skal man gå på kompromis med sin stil, når man er gravid? Ideen bag Expectations startede, da jeg selv var gravid og opdagede hvor svært det er at finde stilfuldt tøj til graviditeten. Da det var vigtigt for mig at være velklædt, var ’traditionelt’ kedeligt ventetøj ikke en mulighed. Jeg ville stadig gerne se godt ud i smukke kjoler (og måske endda et par høje hæle!), men jeg fandt ud af, at det var svært at finde stilfuldt tøj, der var designet specifikt til gravide.

Jeg ledte efter veldesignede kjoler til gravide både online og i fysiske butikker, men de fleste graviditetskjoler var langt fra hvad jeg normalt ville gå i. Har modeindustrien helt glemt gravide kvinder?

 

Så hvad gjorde jeg? Jeg begyndte at lede efter smukke styles, der ikke var målrettet gravide kvinder, men som havde specielle snit og var fremstillet i særlige materialer, der med få ændringer kunne passe en gravid krop. Jeg fandt ud af,  hvad der fungerede, hvilke typer stof der skabte den nødvendige fleksibilitet omkring maven og hvilke snit, der fik tøjet til at drapere stilfuldt hen over kroppen - selv med en voksende mave. Et stort plus var, at disse styles også kunne bruges efter graviditeten, så jeg behøvede ikke at skifte garderobe efter fødslen!

 

Dette blev drivkraften mod Expectations Jeg ville skabe de styles som jeg selv havde manglet, da jeg var gravid, og jeg gøre det lettere for andre kvinder at bevare stilen under deres graviditet. Mit primære fokus er en ”dress up”-kollektion, der kan bruges når du gerne vil skille dig ud fra mængden, styles der er lavet i materialer af høj kvalitet og som er behagelig at have på. Designs som du også vil elske at bære efter din graviditet.

 

Smuk gravid brud Jeg opdagede at mange bliver gift under deres graviditet. Derfor har jeg tilføjet et udvalg af smukke, veldesignede brudekjoler til den gravide brud fra det eksklusive mærke Tiffany Rose. 

Fra webshop til showroom Fordi prøvning er en særlig og ofte nødvendig oplevelse, når man er gravid gik Expectations i 2020 fra at være en webshop til også at være et fysisk showroom i Charlottenlund. Her byder vi gravide velkommen -  kommende gravide brude kan prøve brudekjolerne på og shoppeglade gravide kan prøve vores hverdags- og feststyles. Alle får en personlig rådgivning om størrelser og styles.

 Vores udvalg af eksklusive brands Jeg har tilføjet eksklusive og internationale brands til vores udvalg, der matcher vores egen filosofi om en stilfuld graviditet.

Jeg håber, at du finder noget du kan lide og ønsker dig en fantastisk graviditet❤


Anne Kapper Kleist, founder og  mor

Besøg vores hyggelige showroom

I tvivl om hvad du skal vælge? Så kig forbi vores hyggelig showroom i Charlottenlund.

Kig forbi i åbningstiden, eller book tid

Besøg vores showroom

Kom og prøv din favoritstyle!

Book tid

FaceTime Shopping – shop hjemme fra din sofa!

Som noget helt nyt tilbyder vi nu også Face-Time shopping. Du skal blot booke din tid til FaceTime shopping på vores webshop , og vi ringer dig op via FaceTime. På den måde kan du få fremvist f.eks. brude- og festkjoler eller hverdagstøj til gravide, mens du sidder hjemme i din sofa. What’s not to like?

Du kan få personlig rådgivning ift. størrelser og styles, der vil passe dig, og vi sørger for, du får en oplevelse af at være i vores showroom. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores showroom virtuelt😊

Fordele ved FaceTime Shopping:

1.      Få fremvist dine favorit-styles, mens du sidder hjemme i sofaen

2.      Få personlig rådgivning og tips til styles og størrelser, der vil passe til lige netop dig

3.      Få oplevelsen af at være i vores showroom og se dine favorit-styles tæt på og evt. på en gravid mannequin

Book tid via knappen ovenfor, eller kontakt os via info@expectationscph.com