Historien bag Expectations

 
”Du fortjener at stråle igennem hele din graviditet”

 

Hvorfor skal skal skal man gå på kompromis med sin stil, når man er gravid? Ideen bag Expectations startede, da jeg selv var gravid og opdagede hvor svært det er at finde stilfuldt tøj til graviditeten. Da det var vigtigt for mig at være velklædt, var ’traditionelt’ kedeligt ventetøj ikke en mulighed. Jeg ville stadig gerne se godt ud i smukke kjoler (og måske endda et par høje hæle!), men jeg fandt ud af, at det var svært at finde stilfuldt tøj, der var designet specifikt til gravide.

Jeg ledte efter veldesignede kjoler til gravide både online og i fysiske butikker, men de fleste graviditetskjoler var langt fra hvad jeg normalt ville gå i. Har modeindustrien helt glemt gravide kvinder?

 

Så hvad gjorde jeg? Jeg begyndte at lede efter smukke styles, der ikke var målrettet gravide kvinder, men som havde specielle snit og var fremstillet i særlige materialer, der med få ændringer kunne passe en gravid krop. Jeg fandt ud af,  hvad der fungerede, hvilke typer stof der skabte den nødvendige fleksibilitet omkring maven og hvilke snit, der fik tøjet til at drapere stilfuldt hen over kroppen - selv med en voksende mave. Et stort plus var, at disse styles også kunne bruges efter graviditeten, så jeg behøvede ikke at skifte garderobe efter fødslen!

 

Dette blev drivkraften mod Expectations Jeg ville skabe de styles som jeg selv havde manglet, da jeg var gravid, og jeg gøre det lettere for andre kvinder at bevare stilen under deres graviditet. Mit primære fokus er en ”dress up”-kollektion, der kan bruges når du gerne vil skille dig ud fra mængden, styles der er lavet i materialer af høj kvalitet og som er behagelig at have på. Designs som du også vil elske at bære efter din graviditet.

 

Smuk gravid brud Jeg opdagede at mange bliver gift under deres graviditet. Derfor har jeg tilføjet et udvalg af smukke, veldesignede brudekjoler til den gravide brud fra det eksklusive mærke Tiffany Rose. 

 Vores udvalg af eksklusive brands Jeg har tilføjet eksklusive og internationale brands til vores udvalg, der matcher vores egen filosofi om en stilfuld graviditet.

Jeg håber, at du finder noget du kan lide og ønsker dig en fantastisk graviditet❤


Anne Kapper Kleist, founder og  mor