Expectations brud: En mirakel-baby og et intimt bryllup

Hvor mødtes I?
Jesper arbejdede som studentermedhjælper ved et forsikringsfirma i København. Han arbejdede på det tidspunkt med en af mine bedste veninder, og de gik ofte ud for at få en drink  på deres stam- bar. Min veninde inviterede mig med ved flere lejligheder, og denne specifikke aften besluttede jeg at tage med. Efter et par timer i baren introducerede min veninde mig for Jesper, men desværre fik vi ikke mulighed for at snakke mere sammen den aften.
Den næste dag (som tilfældigvis var Valentinsdag), skrev Jesper til min veninde og spurgte, om jeg var single, og efter hun bekræftede min single-status, kontaktede Jesper mig på Facebook og spurgte om jeg ville mødes med ham til en kop kaffe. Vi mødtes ikke lige med det samme, men takket være Jespers  ihærdighed fandt vi ud af, at vi var et perfekt match og i dag har vi været sammen i snart 7 år. 
Fortæl os om din kjole
Da vi besluttede os for at blive gift, samtidig med at jeg var otte måneder gravid, blev jeg hurtig klar over, at jeg gerne ville have en elegant og minimalistisk kjole, der ville fremhæve min baby bule. Jeg faldt over den smukke Francesca-brudekjole, og jeg vidste lige med det samme, at dette var den perfekte graviditetsbrudkjole. Jeg vidste også, at jeg ønskede nogle blomstrede accessories og at kjolen ville matche disse perfekt. Kjolen var ekstremt behagelig at have på på vores store dag, hvilket selvfølgelig var et kæmpe plus, nu jeg var højgravid. 
Hvad fik jer til at vælge jeres bryllups-lokation?
Vi har altid begge to ønsket et stort bryllup med alle vores venner og familie. Men de planer blev udskudt, da vi fandt ud af, at vi ikke kunne blive gravide på den naturlige måde. Vi endte med at skulle i fertilitetsbehandling og blev endelig gravide efter at have prøvet i tre år. Det fik os selvfølgelig til at ændre vores oprindelige bryllupsideer. I stedet valgte vi, at brylluppet skulle være lille og intimt, med kun vores forældre som æresgæster. Lokationen som vi valgte havde det hele: dejlig atmosfære, smukke omgivelser og selvfølgelig en smuk udsigt over den nærliggende vig. Vi har ikke opgivet ideen om et stort  bryllup, men lige nu vil vi nyde vores lille baby-mirakel, som blev født tre uger efter ceremonien. 
Har du nogle gode råd til andre kommende brude, der planlægger deres store dag?
Husk at nyde planlægningsprocessen og at tilføje alle de små detaljer, for den store dag er ovre så hurtigt. Og husk også, at få taget en masse billeder af hele dagen. Gravide brude er virkelig unikke, så elsk dine kurver og din smukke babybule. Sidst men ikke mindst, husk hvor specielt det er, at din baby er med dig under hele brylluppet.
 
Kira bærer den smukke Francesca brudekjole til gravide som du kan se her